SmartMax Mina första dinosaurier

Upptäck magnetism med coola dinosaurier! SmartMax är stora säkra magneter i glada färger som låter även de yngsta barnen leka och utforska med magneter. Setet innehåller 4 dinosaurier i 3 delar (fram, bak och en magnetsatv i mitten) och en dinosaurie som placeras på en wobblande botten. Allt i en storlek som passar barn från 1 år och uppåt. Bygg skräcködlorna "rätt" eller sätt ihop dem till nya fantasifulla varianter. Rekommenderas för barn i åldern 1-5 år.
349 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
SMX-223
Magnetset Smartmax i 14 delar. Magnetstavarna är ca 7 cm långa. Produkten är 100% kompatibel med andra SmartMaxdelar. Godkända från 1+ år. Rekommenderad ålder 1-5 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

SmartMax tillverkar helt säkra magneter för yngre barn. Alla magneter är stora nog för att inte kunna sväljas och det är inte möjligt att ta isär dem. Skapa kreativa konstruktioner i 2D och 3D genom att sammanfoga magneter med varm färg och magneter med kall färg. Kulorna drar till sig alla färger! Träna öga-hand-koordination, socialt samspel, färgigenkänning och logiskt tänkande.