Pappersdockor och klistermärken - pirater

I denna tjusiga mapp finns det fyra pappersdockor (pirater) som behöver lite kläder. Använd klistermärkena som medföljer och för att klä på piraterna - här finns ett stort urval av roliga piratkläder. Fyra blad med allt från hattar, byxor, tröjor, m.m.! Alla klistermärken är återanvändbara så att piraterna kan kläs på om och om igen. Från 6 år.
Reducerat pris 49 kr Ordinarie pris 79 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09692
En fin mapp med fyra pappersdockor i form av pirater, tillsammans med fyra blad klistermärken. Välj bland de olika klistermärkena för att klä på piraterna. Mappen är 22 x 23 cm och rekommenderad från 6 år. Ej för barn under 3 år pga små delar. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.