Observation pussel - Historia (350 bitar)

Ett pussel som beskriver vår historia från stenåldern till rymdforskning! Detta runda pussel beskriver vår historia i en spiral. Spiralen börjar med apor och stenåldern i mitten och slutar med rymdforskning. En liten bok (på engelska, franska, tyska, italienska, holländska och spanska) medföljer pusslet och beskriver varje händelse. En affisch medföljer också samt fyra runda leta-reda-på kort. Varje kort innehåller olika saker att leta rätt på. Från 7 år.
269 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ07470

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett pussel med 350 bitar, gjort i hård kartong. Innehåller 350 bitar och blir 65 cm i diameter. En bok och fyra leta-reda-på kort medföljer. Från 7 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.