Plus-Plus BIG pussel - basic (60 bitar)

Stora Plus-Plus för yngre barn! 60 stora Plus-Plus-BIG-bitar och 7 kort med mönster att lägga bitarna efter - precis som ett pussel. Skapa i 2D en fjäril, en båt, en frukost (!) mm. Bitarna går naturligtvis även att bygga fritt med - i både 2D och 3D. Byggbitar med en enkel form och oändliga designmöjligheter! Plus-Plusbitarna kan användas av barn från 1 år men ska man pussla på korten är rekommenderad ålder 3-6 år.
298 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
PLP-3280
60 st Plus Plus BIG i basfärger. Material: BPA-, PVC- och ftataltfri plast som är "matgodkänd". Innehåller 60 bitar (3 x 5 cm) och 7 mönsterkort (21 x 29 cm). Dansk design och tillverkning i "zero waste" fabrik. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE

Enkel form med oändliga möjligheter! Med Plus-Plus byggklossar är det roligt att bygga. Alla bitar har samma form och storlek, det är bara färgerna som är olika. Bygg i 2D eller 3D - bilder, byggnader, bilar, djur - det finns inga gränser! Plus-Plus kommer i två olika storlekar - mini och BIG - och tre olika färgkombinationer - basic, pastel och neon. Plus-Plus är tillverkad i Danmark.