Europa-pussel med specialformade bitar (70 bitar, från MudPuppy)

Geografi är jättekul! Lär alla europeiska länder med namn, geografisk form och placering. Detta dubbelsidiga 70-bitars pussel innehåller pusselbitar som är formade som varje land eller region. Namnen står på engelska på pusslet och på baksidan av varje pusselbit finns en översättning på franska, spanska och tyska. Med roliga illustrationer är pusslet ett engagerande och unikt sätt att börja lära sig Europas geografi. Pusslet är förpackat i en robust låda. Rekommenderad ålder 5-9 år.
249 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
MP51943
70 bitars pussel från Mudpuppy. Mått: 56 x 44 cm (pusslet när det är klart). Pusselbitarna är tillverkade av 90% återvunnet papper. Förpackningen innehåller 70% recirkulerat papper. Tryckt med giftfritt, sojabaserat bläck. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Mudpuppy Press började med pussel år 1992 och har nu ett helt sortiment med pussel, spel, leksaker och andra barnprodukter. Deras prisbelönande produkter har även en miljötanke- de flesta produkter tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. MudPuppys produkter är underbara för pyssliga barn!