Pussel med bondgårdsdjur och siffror (10 bitar)

Dubbelsidigt pussel med bondgårdsdjur och siffror! Ett fint 10-bitars träpussel med tjocka bitar som läggs i en lång rad. På ena sidan en "parad" med djur från bondgården, på den andra hittar du siffror från 1 till10. Pusslet kan läggas på bordet eller golvet men också ställas upprätt så att man ser båda sidorna. Perfekt sätt att tidigt bekanta sig med siffror på ett lekfullt sätt! Från 3 år.
139 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
HP-1628
Tvåsidigt träpussel med 10 bitar från HAPE. Målat med vattenbaserade, giftfria färger. En första introdukton till siffror som samtidigt tränar koncentrationsförmågan hos barnet. Längd pussel färdiglagt: 34 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

HaPe grundades i Tyskland på 80-talet och är i dag ett multinationellt företag som säljer leksaker i över 50 länder. Leksakerna är skapade för att inspirera till lek, fördjupa kunskaper och stimulera barnets nyfikenhet på att lära mer om världen vi lever i och ta vara på jordens resurser. Leksakerna är tillverkade av naturliga material målade med vattenbaserade färger och med företagets strikta kvalitets- och säkerhetsnormer.