Träpussel med kugghjul deluxe (Plan Toys)

Annorlunda pussel med kugghjul! Läggs i två lager. Alla 13 pusselbitarna är lika och kan sättas ihop på många olika sätt. Lägg pusselbitarna i valfri formation och lägg på de färgglada kugghjulen - och utforska hur de snurrar när du vrider på ett av dem. Fascinerande och kul för barn från ca 2 år som kan träna finmotoriken, utforska begreppet orsak och verkan och utveckla sitt kreativa tänkande.
449 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5636
Ekologiskt tillverkad leksak med 24 delar från miljömedvetna Plan Toys. Tillverkat av PlanWood som är ett fantastiskt patenterat material tillverkat av restprodukter från gummiträd som slutat producera latex, ekologiska färgämnen och giftfritt lim. Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!