Träpussel med kugghjul standard (Plan Toys)

Kul, annorlunda pussel med kugghjul! Kugghjulspusslet byggs i två lager. Alla 6 pusselbitarna är lika och kan sättas ihop på många olika sätt. Lägg pusselbitarna i valfri formation och lägg på de 6 färgglada kugghjulen - utforska hur de snurrar när du vrider på ett av dem. Träna finmotoriken, utforska begreppet orsak och verkan och utveckla kreativt tänkande. Från 2 år.
249 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-5634
Ekologiskt tillverkad leksak med 12 delar från miljösnälla Plan Toys. Tillverkat av PlanWood (restprodukter från gummiträd som slutat producera latex, ekologiska färgämnen och giftfritt lim) Från 2+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!