Magnetset - fantasifulla barn

Använd din fantasi och skapa tokroliga klädkombinationer med detta fina magnetpussel i trä.

Magneterna kan fästas på t.ex. kylskåp och magnettavlor och är roliga att leka med eller även använda som rolig dekoration. Rekommenderad från 2 år. Från Djeco.

235 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ03112

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

En låda fylld med 24 stycken magneter i temat "Barn i utklädningskläder". Lådan mäter 19 x 22 x 5 cm och är perfekt förvaring för alla magnet-delar så att de inte kommer bort när ditt barn lekt klart med dem.

Varning! Denna leksak innehåller magneter eller magnetiska delar. Magneter som fastnar vid varandra eller vid ett metallföremål inuti kroppen kan orsaka allvarliga skador och dödsfall. Uppsök omedelbart läkare om någon har svalt eller andats in magneter.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.