Mixanimo magnetiskt träpussel med djur (6 pussel x 4 bitar, från Djeco)

Roliga pusselmagneter med djur! 6 glada djur som vart och ett är ett 4-bitars pussel som kan läggas på bordet..men ännu roligare blir det på en magnettavla eller på kylskåpet. Lägg leoparden, pandan, fågeln, grodan, noshörningen och gorillan "rätt" eller använd fantasin och mixa bitarna till nya roliga djur! Bitarna är tillverkade i trä och har trekantiga hack och utskott för att göra det lättare att placera dem rätt i förhållande till varandra. Varje djur har en egen distinkt färg för att göra det lättare att hitta rätt bit. Från 2 år och uppåt.
259 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
I Lager
SKU
DJ03126

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Magnetpussel från Djeco. 24 delar. Tillverkat av trä med hel magnetbaksida. Från 2+ år. Skadade bitar ska inte lekas med - om barnet sväljer bitar kan det vara farligt!
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.