Test

Magna-tiles - roliga magnetiska byggplattor

20 underbara produkter

Wishbone barncyklar och balanscyklar

KREATIVA OCH ROLIGA LEKSAKER FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR

Letar du efter leksaker som ditt barn kommer att ha roligt med länge? Då har vi på ABC Leksaker rätt utbud för dig. Vi väljer omsorgsfullt ut högkvalitativa leksaker och barnprodukter för att du alltid ska kunna hitta hållbara leksaker hos oss. Från den nyfödde bebisen till barn över åtta år, vi har något för alla.

Våra kreativa och unika produkter för lekfulla barn kommer att skänka glädje länge. Som nummer 1 på Trustpilot, kategori leksaker online, ser vi till att alltid utföra snabba leveranser, och om du handlar för över 1000 kr bjuder vi dessutom på frakten.

... FRÅN BADLEKSAKER TILL BYGGKLOSSAR

Letar du efter leksaker som ankor och vattensprutor som gör badet roligare? Tycker ditt barn om pussel, eller är det leksaksmat till din köksmästare som du behöver? Från byggklossar och byggsatser för barn i alla åldrar till böcker för att träna språket, vi är den leksaksaffär på nätet som har allt du behöver.

Är det något du undrar över? Chatta med oss eller maila oss på kundservice@abcleksaker.se så svarar vi så fort vi kan. Välj ut de leksaker som passar just ditt barn och beställ dem idag. Varmt välkommen.

Nu är hösten officiellt här! Vi tänkte ta fram en rolig hitta-och-måla sida just för höst, oktober och Halloween - med pumpor, löv, svamp, godis, mm! Det är bara att ladda ner, skriva ut och börja... hitta, räkna, måla, mm!

Det är kul att måla! Nu när dagarna blir allt kortare är det trevligt att få lite inspiration för kreativitetet... Här har vi två idéer med lite höstinspiration - en fin målarsida från Ooly och ett roligt sätt att måla lite annorlunda!

Vad våra kunder tycker