Twilight Buddies - Giraff

En fin nattlampa som barnet kan få sova med! Twilight Buddies Giraff är en söt nattlampa i ett mjukare format. På ryggen har den lilla giraffen är ett hårt skal som projicerar en fantastiskt fin stjärnhimmel, resten utav giraffens kropp är mjuk och kramgo. Från 0 år.
Reducerat pris 229 kr Ordinarie pris 399 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7473GG
Twilight Buddies Giraff har en timer så att den lyser i 45 minuter, ljuset skiftar mellan grönt, blått och gult automatiskt, en färg lyser i ca 5 sekunder innan den byts mot nästa. Stjärnbilderna som visas är riktiga och med i kartongen ligger en liten häfte med en stjärnguide, totalt projektseras tre riktiga stjärnbilder och en måne, samt stjärnor som inte är del i en stjärnbild. Från 0 år, rekomenderas dock inte ligga lös i sängen hos barn under 1 år. Ca 30 cm lång, drivs av 3AA batterier som medföljer produkten.
Mer information:
CE-märkningCE

Cloud b - där god nattsömn startar! Namnet, Cloud b, är en twist på Cloud 9, drömmarnas land och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud b's innovativa produkter har ljud, ljus och den senaste teknologin och är totalt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.