Paper dolls - Almas dressing room

Dessa tre olika pappersdockor kommer tillsammans med fina kläder gjorda av pappersservetter i fina mönster. Ett innovativt kit med instruktionsbok som visar dig hur du skapar olika plagg av pappersservetterna som medföljer. Innehåller 3 dockor, 5 pappersservetter och 2 sidor med klistermärken. Rekommenderat för barn mellan 7 och 13 år.
Reducerat pris 89 kr Ordinarie pris 135 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09820
Fina pappersdockor att klä upp och visa upp! Skapa häftiga utstyrslar gjorda av fina pappersservetter som medföljer. Lägg till roliga klistermärken och läs i instruktionerna för tips på hur du kan skapa bl.a. en veckad kjol m.m. Från 7 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.