Stämplar - Prinsessa (Djeco)

Fina stämplar med prinsess-tema! Detta fina stämpel-kit erbjuder 10 stycken olika fina stämplar - 2 st prinsessor, slott och blommor m.m. Dekorera t.ex. inbjudningar och teckningar, om och om igen.Stämplarna kommer i en fin förpackning som även innehåller en röd stämpeldyna och papper att stämpla på. Rekommenderad från 3 år.
Reducerat pris 89 kr Ordinarie pris 149 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ08810
10 stycken olika stämplar som kommer i ett fint kit som är 21 x 23 cm. I kitet ingår även en röd stämpeldyna och papper att stämpla på. Det finns 2 st prinsessor, slott, blommor, påfågel, kärra och andra dekorationer. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.