Resespel - djur bingo

Kul bingospel att ha med på resan! Ett charmigt illustrerat bingospel med djur. Snurra pilen och se var den pekar. Turas om att snurra. Markera på din bricka med magnetiska markörer. Vem får bingo först? (Skrik inte för högt så att föraren kör i diket!). I smart liten plåtask som inte tar någon plats alls i väskan. Från 3 år och uppåt.
85 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
TPC-26061
Resespel med magneter från The Purple Cow. Innehåller 40 färgade magnetmarkörer (20 av varje färg), 2 spelplaner, 1 magnetiskt hjul. För 2 spelare. Mått: 10 x 18 x 1 cm. Allt förvaras i den tunna plåtasken med lock. Svenska instruktioner. Från 3+ år. (OBS! Magneter är mycket farliga att svälja-håll dem borta från små barn som kan tänkas stoppa dem i munnen!)
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

The Purple Cow, som grundades i Australien 2000, designar, utvecklar och tillverkar roliga magnetiska resespel, kluriga experiment och färgglada spel i snygg design för barn i olika åldrar. Företaget strävar efter att bredda barnens horisont och locka fram deras nyfikenhet med produkter som är intressanta nog att ta uppmärksamheten från plattor och smartphones.