River Stones - balansleksak (6 st)

Hoppa från sten till sten! Gonge River Stones är bra för balans och koordination - och jätteroliga dessutom! Perfekt för aktiva lekar med teambuilding där barnen lär sig lagarbete och att hitta kreativa lösningar. Kan lekas med på många olika sätt: -Hur snabbt kan man ta sig fram utan att nudda golvet, -Memoryspel med föremål gömda under olika stenar, -Hoppa en bestämd färgkombination, osv. Passar fint både hemma och på förskolan. Från 3 år och uppåt.
589 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
GON-2120

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

6 "River Stones" från Gonge. Förpackningen innehåller 3 stora och 3 små, alla i olika färger (lila, grön, gul, röd, blå och orange). Färgerna är starka och glada, och konstruktionen är stabil och stark. Alla stenar har gummi på kanterna så att de inte halkar omkring på golvet. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Gonge Creative Learning är ett danskt företag som tillverkar pedagogiska leksaker med fokus på design och kvalité. Genom lek med deras produkter utvecklas grovmotorik samt kognitiva- och sociala färdigheter. Deras produkter passar bra både hemma och i förskolor.