Stapelbara cylindrar (Plan Toys)

Problemlösning för de minsta! Tre cylindrar att utforska. Stapla på höjden eller stoppa dem i varandra. Den minsta cylindern är massiv och passar i den mellanstora ihåliga. Tillsammans får de sedan plats i den träfärgade cylindern. Från 12 månader.
159 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-5376

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Träleksak från PlanToys. Giftfria vattenbaserade färger. De n´minsta cylindrarna är målade i gult och orange, den största är naturligt träfärgad. Tillverkad i Thailand. Mått på den största cylindern: ca 7 x 7 x 7 cm, den minsta massiva cylindern är ca 3,4 cm hög med en diameter på 3,4 cm. Från 12+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!