Stapelbara kuber (Plan Toys)

Bygg ett torn eller stoppa in kuberna i varandra! Den minsta klossen är massiv och passar perfekt i den ihåliga mellanstora kuben, tillsmmans passar de sedan i den största kuben som också den är ihålig. En rolig leksak som inte bara tränar finmotoriken utan även ger en inblick i rumsuppfattning och problemlösning. Från 12 månader.
159 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-5375

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Stapelleksak från PlanToys av ekologiskt trä. Giftfria vattenbaserade färger. Två kuber är målade i olika blå nyanser, en kub i naturträ. Tillverkad i Thailand. Mått på den största kuben: ca 7 x 7 x 7 cm, den minsta massiva kuben är ca 3,5 x 3,5 x 3,5 cm. Från 12+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!