Fallskärmar - rosa (Djeco)

Gör roliga fallskärmsfigurer och se dom sedan sväva i luften! Ett sött och underhållande kit som innehåller tråd, papper, klistermärken och instruktioner i bilder som visar hur du enkelt skapar 6 stycken fina fallskärmsfigurer. En rolig och kreativ aktivitet som passar utmärkt att ge bort som present. Rekommenderad från 7-14 år.
89 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08771
Detta kit innehåller 3 stycken blad med fina klistermärken, 6 stycken pappersark, 6 stycken pärlor, 10 m tråd och en visuell instruktionsbok. Allt kommer i en underbar boxen som mäter 22 x 23 x 1 cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.