Broderikort kit - Kompisar

Roliga broderikort med söta djur! En härlig låda med s k "lacing cards" som passar perfekt för små händer. Ge de 4 bilderna det där lilla extra genom att trä garn mellan hålen. Allt du behöver medföljer. Fyra förtryckta kort med hål, 4 färger av garn, nål och nålpåträdare. Allt material förvaras prydligt i lådan, som stängs med ett elastisk band. Rekommenderad ålder 4-8 år.
199 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ08942
Broderikort - Lacing cards från franska Djeco. Förpackningen innehåller 4 kort ( 20 x 20 cm ), garn i 4 olika färger, en nål med rund topp och visuella instruktioner. Liksom alla Djecos hantverksprodukter, är dessa kort utformade för att se till att ditt barn får ett vackert resultat. Från 4+ år. OBS! Åldersrekommendationen för den här produkten har ändrats - tidigare var den 3-6 år vilket kan stå på förpackningen.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.