Tap tap Rymden

Bygg rymdfarkoster med hammare och spik! Spika fast träbitarna på korkplattan och designa alldeles egna rymdskepp. Behöver du lite inspiration så medföljer några idékort att bygga efter. Ett roligt pyssel som kan göras om och om igen-det är bara att ta bort bitarna och hamra fast dem igen när du får nya kreativa designidéer. Den fina trälådan är perfekt att förvara alla delarna i så att inte mamma och pappa får nubb i fötterna! Från 4 år.
389 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ06642
Tap tap med rymdtema från Djeco. innehåller korkplatta, 40 spikar / nubb, 25 träbitar, 5 mönsterkort. Levereras i trälåda med fack ( 30 x 22,5 x 3,5 cm). Ger mycket bra träning för öga-handkoordinationen. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.