Schabloner - Prinsessa (Djeco)

Rita vackra teckningar med prisessor eller dekorera inbjudningskort och brev t.ex. Med hjälp av dessa fina schabloner i prinsess-tema kan du rita vackra prinsessor om och om igen. Du väljer själv hur du vill färglägga dina prinsessor och kan räkna med att sluta upp med ett vackert resultat! Rekommenderad från 5-8 år.
75 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
DJ08817

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

5 härliga schabloner med prinsessmotiv! 5 prinsess schabloner för att skapa egna fina prinsess teckningar eller sagor! Schablonerna kommer i en fin mapp som är enkel att ta med överallt och gör det enkelt att hålla ordning och reda. Från Djeco,
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.