Scheherazades historier - pysselset från Djeco

Skapa en egen tusen-och-en-natt berättelse med detta underbara kit från Djeco! Ett härligt sätt att skapa en berättelse och utveckla sin fantasi. Börja med att välja någon av de tio bakgrunderna, fyll sedan dessa bakgrunder med kanske ett myller av folk, elefanter eller varför inte en vildvuxen trädgård? Allt det här väljer barnet själv med hjälp av medföljande stämplar och stenciler! Rekommenderad från 6-11 år.
Reducerat pris 149 kr Ordinarie pris 219 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08792

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett härligt kit med motiv som är i tusen och en natt tema - bakgrundsscener, stämplar och stenciler. Välj bland 3 olika schabloner, 10 stycken stämplar och 1 stämpeldyna samt ett instruktionshäfte och 10 bakgrundsbilder. Allt kommer i ett fint paket som är 23 x 23 x 4cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.