Scheherazades historier - pysselset från Djeco

Skapa en egen tusen-och-en-natt berättelse med detta underbara kit från Djeco! Ett härligt sätt att skapa en berättelse och utveckla sin fantasi. Börja med att välja någon av de tio bakgrunderna, fyll sedan dessa bakgrunder med kanske ett myller av folk, elefanter eller varför inte en vildvuxen trädgård? Allt det här väljer barnet själv med hjälp av medföljande stämplar och stenciler! Rekommenderad från 6-11 år.
Reducerat pris 149 kr Ordinarie pris 219 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08792
Ett härligt kit med motiv som är i tusen och en natt tema - bakgrundsscener, stämplar och stenciler. Välj bland 3 olika schabloner, 10 stycken stämplar och 1 stämpeldyna samt ett instruktionshäfte och 10 bakgrundsbilder. Allt kommer i ett fint paket som är 23 x 23 x 4cm. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.