Skapa en stjärnhimmel (4M)

Skapa en stjärnhimmel! Tryck ut små hål i pappersarken som är små kopior av norra och södra himlavalvet. Fäst med de dubbelhäftande tejpkuddarna över den batteridrivna ljuskällan som lyser upp stjärnbilderna på den förtryckta globen. Med hålen i globen och tryckt information på utsidan av globen får man en känsla för hur stjärnbilderna ser ut och deras namn. OBS! Några stjärnbilder kan projiceras på ytor som är mycket nära, men beroende på ljuskällan och ljusets diffusion kommer stjärnbilderna inte att visas i taket eller på ytor som är långt ifrån ljuskällan. Svenska instruktioner medföljer. Batterier ingår ej. Från 8 år och uppåt. Lite vuxen hjälp kan behövas - det är ganska "pilligt".
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
4M-3233

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Vetenskapligt kit från 4M. Innehåller: ark av norra och södra himlavalvet, lampa, detaljerad instruktion och stjärnkarta. Kräver 4 st AA batterier som ej medföljer. Alla stjärnkonstelationer är på engelska men instruktionerna finns även på svenska. Förpackningens mått: 17 x 22 x 6 cm. OBS! Stjärnbilderna projiceras endast på ytor mycket nära! Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Hur funkar det? - för nyfikna barn!

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom att experiment och "hands on"-aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.