Sleep Sheep - On the Go

Praktiskt Sleep Sheep att ta med! Den här mjuka, gulliga portabla sleep sheepen, är en liten sömnhjälpande kompis som kommer i ett mindre format. Det gör att den är lätta att ta med på resor, fästa på vagnen, packa ner i handbagaget osv. Sleep Sheep - On the Go ger ifrån sig 4 olika lugnande ljud som ska hjälpa barnen med sömnen. Från 0 år.
349 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
Ej i lager
SKU
CB-7302
Sleep Sheep On the Go har fyra olika ljud: Hjärtslag, Regnljud, Havsljud och Valljud. Volymen är ljusterbar och den drivs av två AA batterier (som medföljer). Två alternativ för insomningstimer: 23 och 45 minuter. Kardborrefästen finns på fåret för enkel uppsättning. Förpackningens mått: 15,2 x 14 x 21,6 cm 
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Cloud b - där god nattsömn startar! Namnet, Cloud b, är en twist på Cloud 9, drömmarnas land och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud b's innovativa produkter har ljud, ljus och den senaste teknologin och är totalt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.