Kortspel - Sleeping Queens

Upp och hoppa! Pannkaks-drottningen, nyckelpige-drottningen och tio av deras närmaste vänner har fallit under en sovande förtrollning och det är ditt jobb att väcka upp dem. I detta spel gäller det att använda strategi, snabbt tänkande och ha lite tur för att kunna väcka dessa drottningar från deras kungliga drömmar. Se upp för giftiga drycker och drakar! Spelaren som väcker flest drottningar vinner spelet. Från 8 år och uppåt.
125 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
GW230

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Kortspel från Gamewright. Innehåller 79 spelkort och spelinstruktioner på engelska. Det finns plats för 2-5 spelare och speltiden är på ungefär 20 minuter. Från Gamewright. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Roliga familjespel!

Gamewright grundades 1994 av fyra föräldrar vars barn ville ha roliga spel. Gamewrights mål är att skapa underbara familjespel och kortspel som både barn och föräldrar vill spela. Spelen ska bidra till skratt, lärande, vänskap och skoj. Gamewright är ett amerikanskt företag och de flesta av spelen tillverkas i USA. Spelen har vunnit flera utmärkelser från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa mfl.