SmartMax Basic Stunt (44 delar)

Kul set med magneter och ramper! Ett roligt magnetset för de lite yngre barnen som kan utforska magnetism och gravitation. Något äldre barn lär sig mer om färger och former samt att bygga både 2D och 3D konstruktioner. Magnetstavarna har nord och sydpoler. För att bitarna ska kunna sitta ihop så krävs det att de attraherar varandra och har olika poler. De pinnar som är i varma färger (gul, orange, rosa och röd) attraherar de pinnar som är i kalla färger (blå, grön, vit och lila). Kulorna kan sitta ihop med alla pinnar, oavsett färg, och på en kula kan uppåt 20 pinnar sitta fast. De längre pinnarna har starkare magneter i sig än de kortare. Roligt och lärorikt i många många år! Från 3 år.
899 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
SMX502
Innehåller 10 magnetkulor,4 långa magnetpinnar,18 kortare magnetpinnar, 2 ramper, 2 "bilrutor", 2 containers, 2 hjul med röda stänkskydd, 2 hjul med blåa stänkskydd, 2 plattor att sätta emellan pinnarna samt en instruktionsbok med exempel och råd. Välkommen att läsa vår blogg-där finns mer information om SmartMaxs magnetiska byggleksaker. Från 3 år-innehåller smådelar.
Mer information:
CE-märkningCE

SmartMax tillverkar helt säkra magneter för yngre barn. Alla magneter är stora nog för att inte kunna sväljas och det är inte möjligt att ta isär dem. Skapa kreativa konstruktioner i 2D och 3D genom att sammanfoga magneter med varm färg och magneter med kall färg. Kulorna drar till sig alla färger! Träna öga-hand-koordination, socialt samspel, färgigenkänning och logiskt tänkande.