Djeco pussel Soft Toy Tree (5 x 3 bitar)

Skapa fem färgglada djur med detta roliga pussel från Djeco! Ett underbart kit som består av 15 stycken olika delar som ditt barn kan använda för att skapa 5 olika, fantasifulla djur, antingen genom att återskapa modellerna eller genom att komma på helt nya kombinationer av ben, kroppar och huvuden. Den fina träboxen som delarna kommer i har ett vackert lock som är dekorerat som ett träd, detta kan användas för lek och dekoration! Rekommenderad från 2 år.
189 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ01681
Soft Toy Tree är ett fint pussel där ditt barn kan välja mellan att mixa och matcha. Du får en fin trälåda som mäter 13 x 15,5 x 6,2 cm och innehåller fina pussel delar som huvuden, ben och kroppar som sätts ihop i olika fantasifulla kombinationer. Trälådan har ett vackert lock som är dekorerat med ett träd, använd locket till att lägga upp pussel delarna på och använd lådan även som en fin dekoration. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.