Djeco pussel Soft Toy Tree (5 x 3 bitar)

Skapa fem färgglada djur med detta roliga pussel från Djeco! Ett underbart kit som består av 15 stycken olika delar som ditt barn kan använda för att skapa 5 olika, fantasifulla djur, antingen genom att återskapa modellerna eller genom att komma på helt nya kombinationer av ben, kroppar och huvuden. Den fina träboxen som delarna kommer i har ett vackert lock som är dekorerat som ett träd, detta kan användas för lek och dekoration! Rekommenderad från 2 år.
189 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ01681

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Soft Toy Tree är ett fint pussel där ditt barn kan välja mellan att mixa och matcha. Du får en fin trälåda som mäter 13 x 15,5 x 6,2 cm och innehåller fina pussel delar som huvuden, ben och kroppar som sätts ihop i olika fantasifulla kombinationer. Trälådan har ett vackert lock som är dekorerat med ett träd, använd locket till att lägga upp pussel delarna på och använd lådan även som en fin dekoration. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.