Tap tap Rymden (från Djeco)

Bygg rymdfarkoster med hammare och spik! Spika fast träbitarna på korkplattan och designa alldeles egna rymdskepp. Behöver du lite inspiration så medföljer några idékort att bygga efter. Ett roligt pyssel som kan göras om och om igen-det är bara att ta bort bitarna och hamra fast dem igen när du får nya kreativa designidéer. Den fina trälådan är perfekt att förvara alla delarna i så att inte mamma och pappa får nubb i fötterna! Från 4 år.
389 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
DJ06642

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tap tap med rymdtema från Djeco. innehåller korkplatta, 40 spikar / nubb, 25 träbitar, 5 mönsterkort. Levereras i trälåda med fack ( 30 x 22,5 x 3,5 cm). Ger mycket bra träning för öga-handkoordinationen. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.