Isfiske spel (Plan Toys)

Kom med på isfiske! Försök hitta och fånga fisken genom att flytta runt ekskimån på isen. Fiskarna är magnetiska och du tar upp dem genom det stora hålet isen och lägger dem i hinken. Lämplig för barn 3 år och uppåt. Ej för barn under 3 då den innehåller både smådelar och magneter.
299 kr
Eko CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
PT-4630
Träleksak från PlanToys. Tränar koncentration, koordination och finmotorik. Utvecklar sociat samspel, språk och kommunikation. Innehåller "isen" (diameter ca 18,5 cm), en figur, en hink och 5 små fiskar. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko
Ej under 3EjUnder3

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!