Smart Games - Smart Farmer

Träna hjärnan på bondgården! Ett roligt enmansspel med 60 utmaningar - från nybörjare till expert! Här gäller det att hålla alla djurarterna skiljda från varandra. Välj en utmaning och placera djuren enligt kortet. Försök nu att med hjälp av staketen bygga en hage till varje djurart. Det finns bara en lösning...och i de svårare utmaningarna kommer även vattenhoar med i bilden! Passar barn från 5 år.
319 kr
CE EjUnder3 Prisbelönad
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
SG-091
Spel för en spelare från Smart Games. Innehåller spelplan, staket, djur och ett spiralinbundet häfte med 60 utmaningar i 4 svårighetsnivåer som passar alla från nybörjare till mästare. Träna flexibelt tänkande, att planera, koncentration, problemlösning mm. Förpackningens mått: 24 x 24 x 6 cm. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3
PrisbelönadPrisbelönad

SmartGames har kluriga spel med olika utmaningar för en spelare-men visst kan man även träna hjärncellerna med en vän och lösa utmaningarna tillsammans. Alla spel har 4-5 olika nivåer, från nybörjare till specialist. Spelen är dessutom alla i kompakt utförande och/eller med en praktisk förpackning som lätt kan tas med-spela var som helst och när som helst!