Timber Tumble spel (Plan Toys)

Hjälp bävern vid dammen! Använd pinnen och försök putta ut en stock i taget - utan att bävern faller av stapeln! Turas om att knuffa ut stockarna. Den som inte får bävern att falla vinner! Från 3 år och uppåt.
269 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
PT-4627

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Spel av FSC-certifierat trä från Plan Toys. Ett spel som tränar färdigheter som koordination, koncentration och finmotorik. Att spela spel tillsammans är också utvecklande för språk, kommunikation och sociala färdigheter. Förpackningens mått: 18,5 x 19 x 5,5 cm. "Vedhållarens" mått: 10 x 5 x 15 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!