Squigz Deluxe Set (50 bitar)

Kul med sugproppar! Pressa ihop två Squigz så hårt du bara kan! Luften svischar ut och kreativiteten svischar in!Squigz heter det nya sugpropps-leken som verkligen suger! Och då menar vi bokstavligt talat. De går att böja, sträcka ut, och sätta fast nästan överallt. Det här är leksaken som gynnar kreativiteten och fantasin då de kan användas såväl i badkar som på fönsterrutan, skrivbordet och mängder utav andra ställen. Från 3 år
699 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
FBT-50018

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Att få loss de kräver lite rå muskelstyrka men ack så bra det känns när sugpropparna äntligen släpper! Squgz kan användas och fästas precis hur som helst, och kommer inte att lämna några spår efter sig. De är tillverkade i högklassig silikon och kommer garanterat få ditt barn att börja tänka utanför boxen och förbättra sin finmotorik avsevärt! Mått ca: sugpropp diameter 3,1 cm, längd 4 - 9 cm beroende på modell. Från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Innovativa leksaker för stora och små!

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare.