Stämplar - Bondgård (Djeco)

En härligt stämpel kit som innehåller 9 stycken söta små stämplar i bondgårds-tema och en lila stämpeldyna. Välj mellan gris, kossa, kyckling och kanin m.m. och dekorera teckningar, injudningskort och brev t.ex. Använd den medföljande stämpeldynan för att fylla i konturerna i stämplarna och färglägg sedan med dina favoritpennor. Rekommenderad från 4 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
Ej i lager
SKU
DJ08809
Ett fint stämpel kit som innehåller 9 olika stämplar med bondgårdsdjur och en stämpeldyna i lila. Kitet är 21 x 23 cm och är enkel och praktisk att ta med överallt, t.ex under resor! Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.