Schabloner - Féer (från Djeco)

Dessa fem féer är redo att hjälpa dig skapa förtrollande scener! Använd först en penna för att rita upp konturerna med hjälp av stencilerna, avlägsna sedan stencilerna för att färglägga och dekorera bilderna precis som du själv vill. En rolig och kreativ stund. Stencilerna passar perfekt till att dekorera inbjudningskort eller för dekoration hemma och mycket mer. Från 5-8 år.
75 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ08857

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Fem stycken stenciler i fé-tema. Passar perfekt till att dekorera inbjudningskort och teckningar m.m. Stencilerna är 20 x 20 cm. Fyll i konturerna i stencilerna och avlägsna sedan stencilerna för att färglägga och dekorera dina féer precis som du vill. Rekommenderad från 5-8 år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.