Step by Step - Djur

Alla kan rita en snigel! Om du inte visste det så blir du klokare av Step by Step som är ett rit-kit där man steg för steg kan rita bilder av lejon, sniglar och fåglar. Det är hur enkelt som helst då man gör det steg för steg, och när man är klar med sin bild så kan man alltid lägga till egna effekter som man så vill. I och med att man får en tavla och en penna som går att sudda bort så kan man hålla på hur länge som helst, och med 24 olika bilder så tröttnar man aldrig på Step by Step. Från 3 år och upp.

Läs mer om Step-by-step ritset från Djeco i vår blogg.

149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08319

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Step by Step från Djeco består av 24 olika djurbilder som man kan rita, steg för steg. Det finns en tavla på vilken man kan rita med den raderbara pennan som ingår, och instruktionerna är tydliga och enkla att följa även för yngre barn.

Läs mer om Step-by-step ritset från Djeco i vår blogg.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.