Step by step - geometriska former

Visst kan du rita en rymdraket! Step by step med geometriska former lär dig att steg för steg rita 24 olika bilder av båtar, djur, tält och mycket annat genom att utgå från tre enkla, geometriska former - cirkel, kvadrat och triangel. Förvandla en triangel till en kanin med bara fyra streck! När bilden är klar kan du naturligtvis lägga till egen detaljer och effekter.

En whiteboardtavla och en suddbar penna medföljer att träna på. Rekommenderas för barn i åldern 4-7 år, men vi tycker att den passar även äldre barn och föräldrar som ska försöka rita olika saker "på beställning"från barnet! Ej för barn under 3 år.

Läs mer om Step-by-step ritset från Djeco i vår blogg.

179 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08322

Step by Step Geo & Co från Djeco består av 24 olika bilder att rita, steg för steg. 3 st whiteboardtavlor och raderbar penna ingår. Tydliga instruktioner gör det enkelt att följa även för yngre barn. Från 3+ år.

Läs mer om Step-by-step ritset från Djeco i vår blogg.

Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.