Klistermärken - Lets Go (Djeco)

Häftiga klistermärken med fordons-tema! Klistermärkena kommer i en fin mapp som innehåller 4 ark och är sammanlagt 160 stycken klistermärken i härliga färger och med mycket detaljer. Klistra dom på dina teckningar eller brev m.m. Rekommenderad från 4 år.
45 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08844

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

160 stycken häftiga klistermärken med fordons-tema! Här får du 4 ark som är 20 x 20 cm med sammanlagt 160 klistermärken med fordons-tema. Använd klistermärkena till att klistra på teckningar och brev eller för att dekorera inbjudningskort m.m. Från Djeco. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.