Terra Kids fishing set

Jag går och fiskar...! Fiskesetet innehåller ett teleskopiskt spö, nät, tillbehör och en praktisk väska, med tre fack och vadderad axelrem, för förvaring och transport- packat och klart att ta med på fisketuren. Tillbehören (krokar, linor och flöten) ligger i en plåtask. Från ca 7 år och uppåt. Det är INTE en leksak och skall användas under uppsyn av en vuxen.
549 kr
Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
HB4113

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Fiskeset från HABA. Fiskespö av plast med handtag av kork. Väska tillverkad av robust polyester med en vadderad axelrem och tre fack. Låda med tillbehehör innehåller 25 fiskekrokar, linor och 2 flöten. Fiskespöet är 185 cm i utfällt läge. Nätet är vikbart och 75 till 135 cm. Från 7 år i vuxet sällskap. Ingen leksak.
Mer information:
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland