Terra Kids hand-held microscope

Roliga mikroskop! Att använda hemma eller ute. Mikroskopet har 30 gångers förstoring och inbyggt LED-ljus för dåliga ljusförhålladen. Innehåller: handhållet mikroskop (kräver AA-batterier, ingår ej), pincett, tre objektglas , täckfolie, fyra sammansatta kapslar, ett mikroskop prov gräshoppa , ett mikroskop prov textilier, mikroskophölje av plast. Från ca 5 år och uppåt.
359 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
HB1903
Mikroskopets höjd 14 cm. Microskophölje av plast. Påsen är tillverkad av neopren med karbinhake av aluminium. Batterier (AA) ingår ej. Tillverkas av HABA. Från ca 5 år och uppåt.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland