Teservis i trä från Plan Toys

Ett vackert litet teset! Häll upp te från den fina kannan i de söta pyttesmå temuggarna utan öra som kallas Yunomi i Japan. Skål med lock och sked för låtsassocker eller låtsashonung. Allt ställs på den fina träbrickan inför tekalaset! Från 2 år.
389 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
PT-3617
Teset för rollek från Plan Toys. Material: Trä och PlanWood. Referensmått: Brickans diameter: 17,4 cm. Muggarnas diameter 5 cm. Rollekar stimulerar fantasin och kreativiteten och utvecklar koordinationen, språk, kommunikation och sociala färdigheter. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!