Hitta den perfekta gåvan...

Wishbone barncyklar och balanscyklar

KREATIVA OCH ROLIGA LEKSAKER FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR

Letar du efter leksaker som ditt barn kommer att ha roligt med länge? Då har vi på ABC Leksaker rätt utbud för dig. Vi väljer omsorgsfullt ut högkvalitativa leksaker och barnprodukter för att du alltid ska kunna hitta hållbara leksaker hos oss. Från den nyfödde bebisen till barn över åtta år, vi har något för alla.

Våra kreativa och unika produkter för lekfulla barn kommer att skänka glädje länge. Som nummer 1 på Trustpilot, kategori leksaker online, ser vi till att alltid utföra snabba leveranser, och om du handlar för över 1000 kr bjuder vi dessutom på frakten.

... FRÅN BADLEKSAKER TILL BYGGKLOSSAR

Letar du efter leksaker som ankor och vattensprutor som gör badet roligare? Tycker ditt barn om pussel, eller är det leksaksmat till din köksmästare som du behöver? Från byggklossar och byggsatser för barn i alla åldrar till böcker för att träna språket, vi är den leksaksaffär på nätet som har allt du behöver.

Är det något du undrar över? Chatta med oss eller maila oss på kundservice@abcleksaker.se så svarar vi så fort vi kan. Välj ut de leksaker som passar just ditt barn och beställ dem idag. Varmt välkommen.

Öppna leksaker uppmuntrar barnets fantasi, främjar problemlösning, och kan används på olika sätt beroende på barnet/barnen, dagen, fantasin och önskan. En öppen leksak hjälper barnet att lära sig fokusera och bygga uthållighet. Barnet får bestämma själv hur leken ska gå till. Det bästa med öppna leksaker (för föräldrar) är att de är hållbara. De kan vara lika intressanta för äldre barn som för yngre, och kan hålla kvar barnets intresse i flera år, inte bara några minuter. 

Det är kul att leka ute - och bra uteleksaker gör "ute" ännu roligare! Du behöver inte ha så många uteleksaker... de flesta barn är ganska nöjda med en pinne, vatten, några stenar, sand... ja, det som finns i naturen helt enkelt.  Men för att locka ut ditt barn - och för att skapa olika sorters lekmöjligheter, kommer här vår lista över det som ett barn behöver för att ha det roligt ute!  Vi har ett stort sortiment uteleksaker som definitivt lockar ut ditt barn, men om vi skulle välja ut de 4 nödvändigaste uteleksakerna, då skulle vi säga att alla barn behöver...

Vad våra kunder tycker