Thinking Putty hypercolor - Mystifying Mermaid

En magisk värmekänslig lera! Sjöjungfrur med sina starka, mystiska krafter hittar man i många historier och kulturer över hela världen. Mystifying Mermaid Thinking Putty® är lika trollbindande! Med ett glittrande skimmer förvandlas den från ljus aquamarine till havsskumsgrön med hjälp av värmen från dina händer. Thinking Putty är värmekänslig, vilket innebär att den från början har en färg och sedan byter till en annan genom värmeöverföring. Ju mer du arbetar med den desto mer kommer färgen att förändras! Från 4 år och uppåt.
179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-MT020

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Leklera med unika egenskaper från Crazy Aaron. Thinking Putty hypercolor ändrar färg då temperaturen förändras. 90 gram lera i en plåtburk. Silikonbaserad och torkar inte ut. Giftfri, innehåller inte latex, ftalater eller vete. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.