Thinking Putty mini-burk - Spräckligt ägg (glow)

Prova Thinking Putty med påsktema! En liten prova-på-burk med roliga leran Thinking Putty -denna är en speciell "påskvariant" som kallas "speckled egg" och lyser i mörkret! Den är till en början krämvit med skimrande kopparfärgade fläckar och lyser i mörkret med en turkosfärgad glöd. Namnet "Speckled egg" kommer från de invecklade, vackra mönster som hjälper fåglar att identifiera sin egen art.  Kul till påskägget! Rekommenderas från 4 år.
49 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
TP-M-SPECKLEDEGG

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Crazy Aarons Thinking Putty i liten prova-på-burk. Plåturken är ungefär 5 cm i diameter och 2 cm hög. Puttyn väger 13 gram. Leran kan smälta i solen om den lämnas framme för länge, var alltid noga med att förvara den i burken. Tillverkad i USA. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Spännande lera för stora och små!

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer och har fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper och flyter sakta ut i en pöl. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller inga giftiga ämnen. Det finns en lera för alla, vi har många varianter att välja mellan: färgskiftande, glittrande, glow in the dark, magnetisk m fl!