Time Tracker Mini - timer för barn

En praktiskt nedräkningsklocka! Perfekt för läxor och andra tillfällen då barnet kan behöva lite hjälp med tidsuppfattningen. Vrid den gröna ringen och ställ in tiden - från 5 minuter till 120 minuter (tid anges 5-10-15-20 osv.). Vrid den gula ringen för att ställa in varningstiden. Tryck på den gröna knappen för att börja räkna ner. Varningen och nedräkningen visas direkt med ljus och ljud och ljudnivån kan justeras. 

Tips på användning: Läs läxor i 15 minuter, gör så många mattetal du kan i 20 minuter, stäng av duschen efter 10 minuter, spela spel 30 minuter osv. 

Timern är toppen att ha i klassrummet, förstås, men även hemma för barn som har det lite svårt med tidsuppfattning. Varningen hjälper barnet att förbereda sig inför övergångar. Från 5 år. 3 AAA batterier behövs  (ingår ej). 

319 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LER-6909

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Timer för barn med varningsljus och ljud. Drivs av 3 AAA batterier (ingår ej). Mått: 12 x 8 cm. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Pedagogiska leksaker av hög kvalitet!

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa. De vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det. Produkterna är av hög kvaliet, fägglada och tilltalande.