Träklossar - Curioso

Roliga klossar med överraskningar! 8 härliga klossar i vackra färger med roliga överraskningar så som speglar, prismor, skallra mm. Stimulerar perception och sinnena för de minsta. Större barn kan använda dem tillsammans med andra byggklossar och ge byggkonstruktionerna det lilla extra! 2 block med kalejdoskop, block med specialeffekter, folie, liten klocka, spegel, förstoringsglas, titthål, kaleidoscope. Från 1 år och uppåt.
299 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
Ej i lager
SKU
HB2333

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Klossar från HABA. Material: bokträ, akryl. Giftfria färger. Klossarna är ca 5 x 4 cm och ligger i en kartong (24 x 13 x 5 cm). Tillverkade i Tyskland. Från 1+ år. Kompatibel med andra klossar från HABA.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

"Inventive playthings for inquisitive minds" - Haba är ett tyskt företag som tillverkar leksaker av högsta kvalité. Haba har allt från byggklossar och bitringar för de minsta till byggsatser och uteleksaker för barn från 8 år. Deras pedagogiska spel är väl genomtänkta, dockorna är underbart fina. De har även fina barnmöbler, mattor och inredningsdetaljer som förstås kan tas in på beställning. Haba satsar hårt på säkerhet i design och tillverkning och de flesta av deras träleksaker tillverkas i Tyskland