Tranquil Turtle nattlampa med musik (lila, Cloud b)

En nattlampa med "vitt ljud" - så genialiskt! Vi vill alla sova gott om natten men det är inte alltid så lätt - då kommer Tranquil Turtle nattlampa med musik som en räddare i nöden. Lampan är en liten sköldpadda med både ljus och lugnande musik vilket hjälper barnet att slappna av och somna. Ljuset från sköldpaddan ger illusionen av vatten, och ljuden är så kallade "vita ljud" där lugn musik varvas med havsvågor. Lugnt, skönt och tryggt... natti natti! Timer som stänger av lampan efter 23 minuter. Batteridriven (3 x AA) Från 0 år.
699 kr
CE-märkt enligt EN-71 Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 4 år
Ej i lager
SKU
CB-7423-PR

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tranquil Turtle nattlampa med musik från Cloud B med ljus, ljud och musik. White noice (vitt ljud/brus) är ljud som innehåller många frekvenser med samma intensitet vilket är mycket avslappande. Mått: 10 x 19 x 27 cm. Drivs av 3 st AA-batterier. Lampan passar från 0 år och upp.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Starten på en god nattsömn!

Cloud b, är en twist på Cloud 9 (drömmarnas land) och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud B's innovativa produkter har ljus och/eller ljud och är helt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.