Djeco magnetiskt spel tropical Fishing

Fiska efter tropiska fiskar med magnetiska fiskespön! Kan du fånga alla fiskar? Eller kanske en krabba, sköldpadda eller sjöhäst? Ett fint spel från Djeco som består av träfiskar i tropiskt tema och två magnetiska fiskespön, allt detta kommer i en härlig låda som du även kan använda som damm till fiskarna! Rekommenderad från 2 år.
235 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
DJ01652

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett roligt fiskespel som innehåller 12 stycken olika fiskar i trä och 2 stycken magnetiska fiskespön. Allt kommer i en fin låda som är målad som havets botten. Lådan mäter 28 X 15 X 2,5 cm. Från Djeco. 
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.