Smart Games - Trucky 3

Kan du lasta alla varor i lastbilarna rätt? Trucky 3 är ett kul och utmanande spel. Här gäller det att tänka logiskt och att se till att alla lastbilar kan åka iväg med lasten säkrad på ett bra sätt. För den unga spelaren kanske det är roligast att leka med lastbilarna medans de äldre spelarna ofta fokuserar på att lösa uppgifterna - kanske vill du själv prova? Ett kul spel som verkligen gymnastiserar hjärnan! Från 3 år.
399 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
Ej i lager
SKU
SG015
Spelet innehåller tre lastbilar och 10 olika bitar att lägga i lastbilens flak samt ett häfte med olika uppgifter i olika svårighetsgrader. Det går alltså ut på att fylla flaket på rätt sätt, inga delar får sticka ut. I det medföljande häftet finns flera bilder med uppdrag med olika svårighetsgrad. Om man inte vet hur man ska lösa uppgiften så finns facit på baksidan av varje bild. Från 3 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

SmartGames har kluriga spel med olika utmaningar för en spelare-men visst kan man även träna hjärncellerna med en vän och lösa utmaningarna tillsammans. Alla spel har 4-5 olika nivåer, från nybörjare till specialist. Spelen är dessutom alla i kompakt utförande och/eller med en praktisk förpackning som lätt kan tas med-spela var som helst och när som helst!