Tuschpennor - naturfärger (10 st, Djeco)

Rita vackra teckningar med dessa härliga tuschpennor! En fin, grön förpackning som innehåller 10 stycken tuschpennor som var och en har två stycken olika spetsar. Den ena änden är mjuk som en pensel och den andra lite hårdare för skarpare linjer. Dessa pennor har dessutom lite mer "naturliga" färger som kan användas på huden, löv, blad och träd m.m. Rekommenderad från 6 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08801

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett fint paket i grönt som innehåller 10 stycken fina färger fån Djeco. Varje tuschpenna har två olika spetsar, en mjuk och en lite hårdare för olika resultat.Välj mellan de olika naturliga färgerna som är ofarliga att använda på bl.a.a hud, löv, blad och träd m.m. Kommer i färgerna ljus brun, orange, gul, grön och persika m.m. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.