Tuschpennor - naturfärger (10 st, Djeco)

Rita vackra teckningar med dessa härliga tuschpennor! En fin, grön förpackning som innehåller 10 stycken tuschpennor som var och en har två stycken olika spetsar. Den ena änden är mjuk som en pensel och den andra lite hårdare för skarpare linjer. Dessa pennor har dessutom lite mer "naturliga" färger som kan användas på huden, löv, blad och träd m.m. Rekommenderad från 6 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08801

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Ett fint paket i grönt som innehåller 10 stycken fina färger fån Djeco. Varje tuschpenna har två olika spetsar, en mjuk och en lite hårdare för olika resultat.Välj mellan de olika naturliga färgerna som är ofarliga att använda på bl.a.a hud, löv, blad och träd m.m. Kommer i färgerna ljus brun, orange, gul, grön och persika m.m. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Franska kvalitetsleksaker för alla åldrar!

Djeco startade 1954 när grundaren, mamma till deras nuvarande VD, utvecklade lärorika leksaker med genomtänkt grafisk design och fina detaljer. Kvalitet och vacker design återspeglas i allt från leksaken till förpackningen den kommer i. Här hittar du inredningsdetaljer och lekvänliga produkter av hög kvalitet för alla åldrar.